Afgrunden

Afgrunden

By Kim Leine

  • Release Date : 2015-04-27
  • Genre : Fiction & Literature
  • FIle Size : 0.51 MB
Score: 4.5
4.5
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Afgrunden Marts 1918. Tvillingerne Kaj og Ib Gottlieb rejser til Finland for at deltage som frivillige i borgerkrigen der netop er brudt ud deroppe, og deltager i stormen på byen Tampere.

Efter dette møde med krigen følger vi dem, hver for sig og sammen, i den lange fredstid, op gennem 20’ernes og 30’ernes tiltagende nazificering og uroligheder i Danmark og Tyskland, med afstikkere til Mellemøsten og USA.

Og med ét er de tilbage i krigen, i besættelsestid og modstandskamp, hvor de balancerer på en knivsæg i deres legen kispus med Gestapo i Københavns gader. Men hvor er afgrunden; er den i krigen eller i freden, eller er den et helt tredje sted?

Afgrunden er en stor fortælling om krig og freden, om kærligheden og drifternes veje og vildveje og om at være menneske i det onde 20. århundrede – og til hver en tid.

Reviews

  • Typisk Kim Leine

    5
    By Robin Ova Tolfsen
    Endnu en dejlig tyk bog af Kim Leine, som jeg gik og gemte lidt på, så den ikke sluttede for hurtigt. Man følger et dansk tvillingepar, Ib og Kaj gennem livet. Den starter hårdt ud med krig i Finland i 1920’erne og siden følger man tvillingerne i Danmark og Tyskland. Man kommer rundt i en dobbelt rutchebane der aldrig stopper. På den gode måde.

keyboard_arrow_up