Barndomspædagogik i dagtilbud

Barndomspædagogik i dagtilbud

By Daniela Cecchin, Charlotte Ringsmose, Ivy Schousboe, Vicki Sieling, Hans Månsson, Klaus Majgaard, Grethe Kragh Müller, Merete Sørensen, Nanett Borre, Klaus Thestrup, Anne Kjær Olsen, Dion Sommer, Anette Boye Koch, Pia Thomsen, Inge Schoug Larsen, Üzeyir Tireli, Ulla Asmark & Mogens Sørensen

  • Release Date : 2015-01-30
  • Genre : Education
  • FIle Size : 32.65 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Barndomspædagogik i dagtilbud “Barndomspædagogik i dagtilbud” er målrettet undervisningen på pædagoguddannelsens nye specialisering Dagtilbudspædagogik. Bogen, som er skrevet af forskere og fagpersoner med teoretisk og praktisk ekspertise inden for de specifikke kompetencemål og tilhørende videns- og færdighedsmål, tilbyder en række professionsfaglige byggesten til udvikling af rammer for og indhold i det pædagogiske arbejde med børn fra 0 til 6 år. 

Barndomspædagogik er én af i alt tre fagbøger, som retter sig mod de tre specialiseringer i pædagoguddannelsen, hvor de to andre er “Skole- og fritidspædagogik” og “Social- og specialpædagogik”. Det er bøger, der bidrager til opbygning af fagligheden i de nye uddannelsesspecialiseringer og skabelse af sammenhæng inden for og imellem disse. Derudover kan bøgerne anvendes i forbindelse med efter- og videreuddannelse af pædagoger, herunder også praktikvejledere i forhold til det fornyede fokus på de pædagogiske institutioners uddannelsesopgave.

keyboard_arrow_up