Truckerkrig

Truckerkrig

By Nana Toft

 • Release Date : 2014-04-04
 • Genre : Transportation
 • FIle Size : 3.89 MB
Score: 4
4
From 14 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Truckerkrig Hvad sker der, når en dansk journalist stiger om bord i en 40 ton tung truck med en rumænsk chauffør bag rattet? Hun møder personificeringen af en af tidens største, politiske udfordringer på klods hold. Nana Toft tog med godschaufføren Gabriel Popescu ud på vejene for at se debatten om østarbejderne i Danmark fra den anden side – og lærte en verden at kende, der forekom både mere bekendt og langt mere fjern, end hun nogensinde havde forestillet sig. 

TRUCKERKRIG er beretningen om et liv pakket ind på få kvadratmeter. Om hvad der sker, når en rumæner tager EU på ordet og forfølger drømmen om et bedre liv over landegrænser. Om savn og vrede. Om fest på rastepladsen. Og om den racisme, som står skrevet med graffiti langs Europas landeveje.

Reviews

 • Spændene og øjenåbnende

  5
  By Opspod
  Der er ingen svar på en af de fundamentale trusler mod den danske velfærdsmodel. Kun en spændene og velskrevet fortælling om et hårdt liv på vejen. Det er kun begyndelsen, snart vil automatiserede trucks køre alt gods de store ture igennem Europa og langtidschauffører fra bøde øst og vest bliver tvunget til at søge mod nye jagtmarker.
 • Trucker krigen

  5
  By Jakob Mathiassen
  Der er brug for bøger som Truckerkrigen.

keyboard_arrow_up