Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd fortæller om de nordiske guder

By Sigurd Barrett

  • Release Date : 2013-10-23
  • Genre : Fiction & Literature
  • FIle Size : 482.81 MB
Score: 4
4
From 10 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sigurd fortæller om de nordiske guder Læs og lyt til Sigurd Barrett, når han fortæller om de nordiske guder.
Sigurd kan gøre alt spændende for børn: opera, symfoniorkestre, biblen. Nu fortæller han alle historierne fra den nordiske mytologi, fra verdens tilblivelse til Ragnarok. Gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård, myter om hvorfor verden er, som den er, om Thor og Odin og smukke Freja, alle er med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder.
Med e-bogen får du indlæsningen af alle historierne, så du kan få dem læst højt.
Om forfatteren:
Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.
Sigud Barrett modtog DRs Rosenkærpris i 2009 for sin musikformidling til børn. Han er aktuel med teaterforestillingen Balladen om Balder, der spiller på Folketeatret.

Reviews

  • Alle pengene værd!

    5
    By 68masterpiece
    Bogen er dyr i forhold til mange andre bøger, men kvaliteten er særdeles høj og bogen er derfor det hele værd. Kan læses for børn fra omkring 7-8 år vil jeg gætte og kan læses af børn fra 10-11 år. Lydbog delen virker også af god kvalitet krydret med musik i mellem oplæser. God fornøjelse!

keyboard_arrow_up