BRIDGET JONES: Vild med ham

BRIDGET JONES: Vild med ham

By Helen Fielding

 • Release Date : 2013-11-14
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 1.49 MB
Score: 3.5
3.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

BRIDGET JONES: Vild med ham Et med længsel ventet gensyn med Bridget Jones, der bokser med livet som moderne single-mor og med livsvigtige spørgsmål som:

ER DET AT GÅ I SENG MED EN efter to dates og seks ugers sms-udveksling det samme som at gifte sig efter to møder og seks ugers brev-udveksling på Jane Austens tid?

HVAD GØR DU, når en veninde fejrer sin 60 års fødselsdag samme dag, din kæreste fejrer sin 30 års?

ER DET FORKERT at lyve om sin alder, når man dater online?

TWEETER DALAI LAMA selv, eller er det hans assistent?

Bridget Jones er tilbage! VILD MED HAM er aktuel, øm, bevægende, vittig, klog og hamrende morsom.

Hun er blevet ældre, men ikke nødvendigvis klogere. Hun har stadig store udfordringer på alle livets områder og er med internet dating, Twitter og Facebook blevet indfanget af de sociale medier - en disciplin, der ikke er let at styre ...

"Bridget Jones fører heldigvis fortsat dagbog. Som 50-årig har hun fået nye problemer, men er stadigvæk lige sjov. [...] Fieldings Bridget Jones-figur er morsom og elskelig."
- Kristeligt Dagblad

Reviews

 • Hvor svært kan det være

  4
  By farmor48
  Festlig, sprudlende, fræk og følsom fortælling om en +50 årig enke og småbørnsmor der forsøger at få dagligdagen til at hænge sammen samtidig med ønsket om at finde en ny kærlighed hvilket ikke er så nemt, for kan man tro på at det er holdbart med en væsentlig yngre mand, en toyboy? Eller hvad med netdating - bliver man afhængig af det? Vennerne gør alt hvad de kan for at hjælpe, men de har sandelig også deres at se til i den retning. Alle kvinder kan sikkert nikke genkendende til de mange problemer og situationer Bridget render ind i - og mændene kan passende blive klogere ved at læse om dem. Selv har jeg ikke læst de foregående historier om Bridget Jones, men det gør ikke noget, begyndere kan sagtens starte her!
 • Ikke det samme uden mr. Darcy

  3
  By BlackKBH
  Har man læst (eller set) de to første, så er man nødt til at læse denne også. Og den er okay. Ikke fantastisk men perfekt til lidt let hyggelæsning hvor man ikke skal tænke...
 • Gensyn med en kær veninde

  3
  By Chicklittfan
  Hvor dejligt er det at møde en god veninde, som man ikke har set i lang tid. Ligeså rart er det at møde Bridget Jones igen - nu med alvor. Hun er heldigvis lige så kikset og rørende som altid. God underholdning, og du savner ikke tre dansklærere til at forklare dig den dybere mening.
 • Bridget er tilbage!

  4
  By Michael Nyborg
  Bridget Jones' liv som enke med to børn, er en beretning om kærlighed og had, opture og nedture på godt og på ondt. Vi følger hende stræbe efter det perfekte, prøve på at få dagligdagen til at hænge sammen med hjælp fra Chloe, samtidig med at hun gerne vil finde en ny mand. Gennem dagbogen både griner, fniser og græder jeg - historien bliver langsomt bygget op og jeg var godt underholdt hele vejen.
 • Et godt grin :-)

  4
  By Appalogic
  Bridgets dagbøger er sjove!

keyboard_arrow_up