Dødelig medicin og organiseret kriminalitet

Dødelig medicin og organiseret kriminalitet

By Peter C. Gøtzsche

  • Release Date : 2013-09-02
  • Genre : Medical
  • FIle Size : 3.29 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dødelig medicin og organiseret kriminalitet I den vestlige verden er lægemidler den tredjehyppigste dødsårsag efter hjertesygdomme og kræft. I DØDELIG MEDICIN OG ORGANISERET KRIMINALITET afslører overlæge og dr. med. Peter Gøtzsche, hvordan den omfattende hasard med patienternes liv foregår i et maskineri, der sætter profitten højere end patienternes liv. 

Hvordan er det kommet så vidt, at vi tillader medicinalfirmaerne at lyve om deres forskningsresultater for profit, at begå vaneforbrydelser, og at dræbe hundredtusindvis af patienter, uden at vi gør noget? 

Bogen er en af de heftigste anklager, der er rettet mod medicinalindustrien og dens mange forgreninger i nyere tid. Gøtzsche opfordrer til et radikalt opgør med et behandlingssystem og en industri, der har katastrofale konsekvenser for patienterne, og hvis forretningsmodel er organiseret kriminalitet. Han dokumenterer de mafia-agtige metoder, som effektivt kører i et spind af intimiderende psykisk vold. Hvis du ikke makker ret, ødelægger vi din karriere, og han viser, hvordan patientens tillid til de lægemidler, lægerne udskriver, er baseret på en livsfarlig illusion om, at de er sikre, fordi de er blevet testet og godkendt.

Reviews

  • Skræmmende sandheder der kræver handling nu

    5
    By Mia Eitel
    Med denne bog har Peter åbnet for en skræmmende virkelighed der må og skal reageres på på højeste plan. En øjenåbner der skriger på en ændring, så sundhed og forebyggelse kommer før medicinering af symptomer!

keyboard_arrow_up