Urtehave for sjov

Urtehave for sjov

By Iben Ahlberg & Niels Ahlberg

  • Release Date : 2013-06-06
  • Genre : Gardening
  • FIle Size : 94.15 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Urtehave for sjov SÅDAN starter du din egen mikrohave - bygger en nydebænk og har glæde af det fra forår til sensommer.

URTEHAVE FOR SJOV er for alle, der elsker haveprojekter, også selvom man dybest set er til naturhaver. En lille indrammet urtehave midt i det naturlige, fremhæver både det velordnede og det utæmmede. Urtehaven er også en nydehave, hvor man bare kan sidde på den lille bænk under kirsebærtræet, og nyde stemningen af bier og sommerfugle, der summer og blafrer rundt i de duftende krydderurter og blomster hele sommeren. Små skilte ved alle planterne ser hyggeligt ud, og så kan hvem som helst sendes ud og hente urter til køkkenet, og man lærer hurtigt navnene på de enkelte urter.

MIKROHAVEN er fyldt med både syns-, smags- og duftoplevelser, for her plantes skønhed og sundhed. Den er et helle, hvor man lige fra det tidlige forår, og helt hen til slutningen af september kan få en intens oplevelse af naturens urter, frugter og bær. Snus til krydderurterne og vælg en herlig blanding til teen, salaten eller hovedretten. Alt kan spises her, så lad endelig børnene smage på det hele. Hist og her kan man også finde et jordbær, en tomat eller en ærtebælg. Gør labyrinten til din egen botaniske have.

I BOGEN nævnes nogle af egenskaberne på de planter, forfatteren har haft mest glæde af i sin mikrohave, og en let oversigt over hvad urterne kan bruges til, når det gælder mad og drikke, men også hvad de siges at kunne bruges til medicinsk. 

keyboard_arrow_up