Og bjergene gav genlyd

Og bjergene gav genlyd

By Khaled Hosseini

 • Release Date : 2013-05-21
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 0.89 MB
Score: 4.5
4.5
From 23 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Og bjergene gav genlyd Khaled Hosseini er en af vor tids mest succesrige romanforfattere. Han debuterede med DRAGELØBEREN i 2003 og fulgte i 2007 op med UNDER EN STRÅLENDE SOL. Begge bøger har på verdensplan solgt over 40 millioner eksemplarer i mere end 70 lande og her i Danmark har de til sammen solgt over 600.000 eksemplarer. 
Efter seks års ventetid er Khaled Hosseini tilbage med en ny stor og bevægende roman. OG BJERGENE GAV GENLYD er en bredt favnende fortælling, der fører læserne fra Kabul til Paris og fra San Fransisco til den græske ø Tinos. Om brødre og søstre, nære venner og fjerne slægtninge. Om hvordan de elsker, sårer, bedrager, ærer og ofrer sig for hinanden. Og hvordan de valg, vi træffer, kan få konsekvenser ikke bare for os selv, men også for vores efterkommere. Kort sagt: En fantastisk læseoplevelse om det at være menneske på godt og ondt, og om at rumme alle muligheder i sig.

Reviews

 • Virkelig god bog

  5
  By Nicklas S B
  Det tog mig mere end et år og komme igennem denne her bog. Men den er virkelig god og nu er jeg endelig færdig med den 😄😄😄 den kan helt klart anbefales til de personer, som elsker en god historie om nogle mennesker liv, historie, tro og ikke mest være måde.
 • Genlyd

  5
  By Muffeschultz
  Helt igennem fantastisk skrevet. Elsker enhver detalje.

keyboard_arrow_up