GEN.THREE - Nordisk Indretning

GEN.THREE - Nordisk Indretning

By Iben Ahlberg & Niels Ahlberg

  • Release Date : 2013-05-25
  • Genre : Lifestyle & Home
  • FIle Size : 156.70 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

GEN.THREE - Nordisk Indretning Hvad er det der gør, at man ind i mellem kommer ind i andre menneskers hjem og med det samme føler sig godt tilpas, begejstret måske oven i købet inspireret til at gå hjem og ændre sin egen indretning? Hvad er det der gør sådan et hjem skiller sig ud fra andre?

I Gen.Three har vi valgt at vise seks meget forskellige indretninger, hver især med dét tilfældes, at det interessante og det inspirerende er båret af kontrasterne. Kontraster mellem stilarter, perioder, geografi og udtryk. 
De bruger lys og mørke, kakofoniske stilleben af fuldstændig umage elementer, hvor kun farvetonerne og spændingen mellem former, overflader og strukturer får helheden til at harmonere. Vi møder modsætningen mellem arkitektens lige linier og hang til enkelthed mod kunstnerens organiske kunst, der har svært ved at holde sig indenfor rammerne. Man kan også opleve et kontant maskulint modspil til en vintagestil, der ellers oftest er domineret af en feminin synsvinkel. Her forstærkes de maskuline elementer og farver i en ukompliceret enkelthed, der gør udtrykket præcist og personligt. Hos maleren skabes moderne kunst ud af 50‘ernes Hollywood ikoner, der nu optræder sammen med et klassisk møbelvalg, der har sin oprindelse i samme æra. Det hele sættes ind i en galleri lignende enkelthed med malerklatter på gulvene, og blødes op med skind og uldne plaider.

keyboard_arrow_up