Kuppet (Bogversion)

Kuppet (Bogversion)

By Line Holm Nielsen

  • Release Date : 2013-03-13
  • Genre : True Crime
  • FIle Size : 5.63 MB
Score: 4.5
4.5
From 10 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kuppet (Bogversion) Operationen krævede 11 skraldebiler, en gummiged og fire kraftfulde Audi’er. Bevæbnet med militære angrebsvåben trængte seks røvere en augustnat i 2008 ind i Dansk Værdihåndtering og kørte derfra med mindst 70 millioner kroner og politiet i hælene. 

I "Kuppet" kortlægger den prisvindende journalist, Line Holm Nielsen, hele historien om det spektakulære røveri. Ved hjælp af tusindvis af sagsakter og en lang række interviews tager "Kuppet" læseren med ind i den internationale topkriminalitets foruroligende underverden. Sagens dømte fortæller selv om drømmen, der drev dem - et liv i overhalingsbanen fyldt med kvinder, coke og masser af millioner. 

Vi tages med på efterforskernes møjsommelige og højteknologiske efterforskning, ud i Danmarks lurvede afkroge og ind på Vesterbros skumle stripbarer. "Kuppet" kortlægger en forbrydelse, der med ét slag bragte den internationale og hårdkogte kriminalitet til landet og tvang dansk politiefterforskning op i en international, storskaleret liga. 

Historien om "Kuppet" er tidligere udgivet i en kortere version som en såkaldt "single".

Reviews

  • Hr

    5
    By Espen Jenssen
    Jeg synes bogen er utrolig god. Den er letlæst, gribende, spænende og ikke mindst en virkelig historie. Det skal lige siges at det er den første bog jeg nogensinde har læst, og jeg ( lidt pinligt) er 45 år. Så det vel på tide at læse lidt mere :-) Men denne bog fangede mig totalt. Jeg glædede mig til hver gang jeg havde tid at læse nogle sider i den, og det var næsten umulig at lægge den fra sig igen.

keyboard_arrow_up