Dr. Zukaroffs testamente

Dr. Zukaroffs testamente

By Peter Lund Madsen

  • Release Date : 2012-12-10
  • Genre : Medical
  • FIle Size : 38.27 MB
Score: 4.5
4.5
From 19 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dr. Zukaroffs testamente Peter Lund Madsens ”Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen” er en unik bog. Peter Lund Madsen er en af Danmarks bedste hjerneforskere, men han er også en blændende formidler med sans for gode, interessante og overraskende historier.

Hjerneforskning er måske ikke lige hvermandskost, og derfor har forfatteren foretaget et genialt træk. Han har lavet en rammehistorie, der netop er med til at formidle det svære stof, en rammehistorie, der er så spændende, at den driver læseren videre.
 
Det er historien om Dr. Zukaroff, der opsøger Peter Lund Madsen og hjælper ham til at få skrevet den bog, der nu udkommer – og samtidig får vi fortalt Dr. Zukaroffs fantastiske skæbne.
 
Men selve bogens kerne er selvfølgelig en gennemgang af, hvordan menneskehjernen fungerer. Vi historier og eksempler forklares først dyrehjernen og siden menneskehjernen. Hvad er det, der gør mennesker så unikke, hvad er det vores hjerne kan, som ingen anden hjerne kan?
 
Bogen er velskrevet og rent sprogligt let læst. Men det er jo store emner Peter Lund Madsen har oppe at vende, så om den er lige så let at forstå, ja det er op til den enkelte læser, det enkelte individ.
 
Bogen er rigt illustreret med fotos og forklarende tegninger, kurver og figurer.

Reviews

  • Dr. Zukaroffs testamente

    3
    By Margun Madsen
    Interessant bog om menneskehjernen. Til trods for at jeg ikke har forstand på emnet inden jeg har læst bogen synes jeg at jeg har fået meget ud af at læse den og faktisk fået en del aha oplevelser på ting jeg fandt ret interessante. At Dr. Zukaroffs og Wolfgang er med i bogen gør den bare mere interessant da denne del foruden alle fakta om dyrene gør bogen lidt "spændingspræget" da jeg hele tiden ønskede at vide mere omkring Zukaroff. Slutningen var måske lidt tam - en opsummering eller et sammendrag af, hvilke emner der var rørt i bogen kunne være en god afslutning på emnet og evt. fakta om hvornår Dr. Zukaroff gik bort og hvad der blev af Wolfgang. Bogen er absolut værd at anbefale:). Mvh Margun Madsen

keyboard_arrow_up