Homoseksualitet; Ikke en synd, ikke en sygdom

Homoseksualitet; Ikke en synd, ikke en sygdom

By Rev. elder Don Eastman

  • Release Date : 2012-11-05
  • Genre : Religion & Spirituality
  • FIle Size : 0.27 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Homoseksualitet; Ikke en synd, ikke en sygdom De smukkeste ord i Evangeliet om Jesus Kristus er "hvem som helst". Alle Guds løfter er tiltænkt hvem som helst, ethvert menneske; inklusive bøsser og lesbiske. Det er meget trist, at den kristne kirke udelukker og forfølger homoseksuelle!
Vi er alle skabt med stærke behov for personlige forhold. Vor livskvalitet afhænger af den kærlighed vi deler med andre, hvad enten det er familie, venner, partnere eller kammerater. Lesbiske og bøsser - der tit står ansigt til ansigt med samfundets fjendtlige holdninger – nægtes ikke desto mindre adgang til sunde forhold. Jesus Kristus kalder os til at finde livets egentlige mening gennem et personligt forhold til Skaberen. Denne vigtige, åndelige forening kan bringe heling og kraft ind i alle vore menneskelige forhold.
Bibel fortolkning og teologi ændres også fra tid til anden. For cirka 150 år siden, i De Forenede Stater, fastholdt nogen kristen lære, at der fandtes to moralske systemer: et for sorte og et for hvide. Hvide regnedes for at være sorte overlegne. Derfor skulle sorte være underdanige og slaveri var forordnet af Gud. Gejstlige der støttede en så modbydelig praksis, lænede sig til Bibelens autoritet. Konflikterne omkring slaveriet førte til splittelser, der igen var årsag til nogle af de største, kristne kirkesamfunds opståen. De samme kirkesamfund støtter selvfølgelig ikke slaveri i dag. Har bibelen ændret sig? Nej, fortolkningen af Bibelen ændrede sig!

keyboard_arrow_up