Kuppet (Singleversion)

Kuppet (Singleversion)

By Line Holm Nielsen

 • Release Date : 2012-10-15
 • Genre : True Crime
 • FIle Size : 6.55 MB
Score: 4.5
4.5
From 83 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kuppet (Singleversion) De professionelle forbrydere kom fra hele verden. De brugte 11 skraldebiler, en gummiged og militære angrebsvågen – og forsvandt med over 60 millioner kroner. Men så begyndte de at fejre deres bedrift. Dette er den hæsblæsende historie om danmarkshistoriens største røveri – indbruddet hos Dansk Værdihåndtering i Brøndby i 2008.
 
Ved hjælp af tusindvis af sagsakter og  en lang række interview med efterforskere, vidner og dømte har Line Holm Nielsen rekonstrueret den spektakulære sag, der tog år at opklare og fik en måbende politistyrke til at erkende, at den grænseoverskridende, teknologikyndige og yderst hårdkogte kriminalitet med ét slag var kommet til landet.

"En elementært spændende, velresearchet og imponerende detaljemættet krimi fra den fantastiske virkelighed" – Peter Øvig Knudsen 

Denne udgivelse er en "single" - en digital fortælling, der er længere end en artikel, men kortere end en bog. Historien om "Kuppet" er også udgivet i en længere "bogversion".

Reviews

 • Kuppet

  3
  By Yeah yabser
  Mange gange dårlige bog #swag #yolo
 • Mægtig indsigt i kriminalitetens verden

  5
  By macriis
  Godt skrevet. Meget interessant at lære personerne bag kriminaliteten lidt bedre at kende.
 • Kuppet

  4
  By Kamilla Regel
  Alene Line Holms evne til at formulere sig og bruge sproget gør Kuppet en fornøjelse at læse. Når man lægger den spændende handling til, bliver bogen særdeles svær at lægge fra sig, og man ønsker blot, at den var længere.
 • Godt skrevet

  4
  By Thomas Mouritsen
  Det er en kort og præcis gennemgang gennemgang af kuppet. Læs den ikke hvis du ikke vil blive klogere.
 • Køb den!

  5
  By SpartanCXVII
  Kuppet er velskrevet og spændende. Emnet tiltalte mig ved første tanke ellers ikke men jeg lod tvivlen komme Line til gode og det er jeg glad for at jeg gjorde! Kan kun anbefale jer at købe den med det samme.
 • Fantastisk kriminaldokumentarisme

  5
  By Nicholas Rindahl
  Line Holm Nielsens single er simpelthen fantastisk kriminaldokumentarisme. Kuppet er skrevet med dygtigt sprog og meget velfungerende komposition. Det er en læseoplevelse udover det sædvanlige, når dokumentarisme på den her måde tvinger dig til - med tilbageholdt åndedræt - hele tiden lige at læse en side til. Jeg har kun oplevet noget lignende, da jeg læste Peter Øvig Knudsens "Blekingegadebanden", men "Kuppet" er uden tvivl - i sit mindre omfangsrige format - i samme luftlag. Nicholas
 • Vildt spændende

  5
  By R.Sinding
  J kunne ikke stoppe med at læse den... Kan kun anbefale den.
 • Research, der betaler sig

  5
  By Benjamin Gregersen
  Det er en medrivende fortælling, som Line har fået skrevet. Til tider tog jeg mig i at sidde og tænke, 'hvis det her bare var virkeligt', men det er det altså. Singlen bygger på 1500 siders aktindsigt, interviews med mere, og kommer hele vejen rundt om sagen. Syntes dog til tider, at jeg mistede overblikket, fordi der er så mange involverede i sagen. Et oversigtskort med personerne ville have hjulpet mig. Men det er journalistik på højt niveau, og research der betaler sig. Alle pengene værd!
 • Kuppet

  5
  By Rasmus Dahl1
  Fantastisk godt researchet og fortalt. Køb køb køb!
 • Genial

  5
  By piloghund
  Eminent godt skrevet… line er genial

keyboard_arrow_up