RYGSÆKKEN

RYGSÆKKEN

By Casper Kjerumgaard

  • Release Date : 2012-08-16
  • Genre : Nature
  • FIle Size : 6.59 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

RYGSÆKKEN FRA MIG TIL JER
Kære alle voksne og børn som vil ofre jeres tid på denne bog. Jeg håber jeg på min underfundige måde formår at tænde et lille lys omkring TRÆK STIKKET UD og friluftsliv med børn.
Vi skal igennem talrige TUR FIF, med mange forskellige historier og mange af mine gode råd. I skal specielt se mange gode og hyggelige billeder fra vores ture i vildmarken og specielt skal i, i denne kavalkade af alle mine gode fif, have disse TUR FIF. Jeg håber det betyder at i bagefter, foråret næste år, vil føle jer bedre klædt på ude i naturen. Jeg håber også jeg kan formå at give jer stof til eftertanke i forhold til hvordan i bruger tiden sammen med jeres børn, og forhåbentlig give jer mod på det friluftsliv jeg selv ånder og lever for.
Jeg håber også jeg med disse TUR FIF kan vende nogle af tvivlerne, altså dem der ikke tror deres børn kan gå et par kilometer uden at tage skade. Alle børn har rigtig godt af fysisk aktivitet, det er videnskabeligt bevist. 
Jeg bliver så ærgerlig når jeg gentagne gange hører forskellige forældre sige med forundring i stemmen, hvordan gjorde i? Kunne børnene godt det? Var det ikke for langt? Hvad med mad? Var det ikke for koldt at sove ude? 
Jo mere børn bliver udfordret rent fysisk, desto mere vokser de med opgaven og deres fysiske formåen eskalerer til at ligge på et sundt niveau. Altså et niveau som rigtig mange børn desværre ligger alt for langt under. 
Der er altså ikke tale om et elite niveau, men snarere et almindeligt niveau der afspejler sunde fysiske vaner ude i naturen.
Og husk - der er ingen hverken rigtig eller forket opskrift på friluftsliv med børn. Jeres friluftsliv er hvad i synes det skal være. Men hvis vi skal snakke om rigtigheden, så er det vel snarere blot at i kommer mere ud i naturen med jeres børn. 
Det er afgjort sundt at ofre nogle dårlige vaner, til fordel for at tage sig tid til både korte og lange ture i naturen.
God fornøjelse og held og lykke Casper Kjerumgaard - August 2012
Hermed skriger jeg sætningen: “Træk stikket ud, længe leve eventyret”

keyboard_arrow_up