SLAP AF

SLAP AF

By Casper Kjerumgaard

  • Release Date : 2012-09-01
  • Genre : Travel & Adventure
  • FIle Size : 8.44 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

SLAP AF Velkommen til TRÆK STIKKET UD - INSPIRATIONSHISTORIER -(Læs i landscape format-liggende format)
Mange lever i en hektisk og stresset hverdag, hvor vi tilbringer meget lidt tid sammen med vores familie - arbejdet og alle vores ideer og gøremål kalder. 
Som familie ses vi næsten ikke, og hvis vi gør, er det ofte flyvsk over middagen. Vores aftener foregår ofte foran hver vores TV, pc eller cleanet til vores ”smarte telefon” eller tablet – vi er online med omverdenen, men offline familiemæssigt! 
Træk stikket ud, unplug før det er for sent, og lær at nyde hvor befriende det er, at være offline med omverdenen og online med dine venner og familie, lige nu og her! Træd ud af komfortzonen og udlev dine drømme nu, før det er for sent.
Gør det nu, altså tag ud i naturen og vær kreativ med din familie, og gør det på jeres måde og uden dimser og dutter i form af hverdagens teknologi. Snak med jeres børn og venner ansigt til ansigt, i stedet for at bruge telefon, sms eller facebook. Rejs ud og bliv inspireret af andre kulturer og måder at leve og anskue livet på. Brug naturen som et sted hvor i kan “detoxe jer mentalt” og vend tilbage til hverdagen og det liv i nu har valgt, med fornyet energi. 
For at hjælpe jer alle på vej, ud i dette for nogen ukendte terræn, så starter jeg med disse inspirationshistorier, små historier og guides fra vores mange ture, og håber hermed at kunne inspirere jer alle.
Alle inspirationshistorier kommer til at koste mellem 5-10 kr. pr. stk. De første er dog gratis. Inspirationshistorierne er tænkt som eksempelvis underholdning på vejen til/fra arbejde i bussen eller toget, hvor i så kan få lov og drømme jer lidt væk.
Hermed skriger jeg sætningen: “Træk stikket ud, længe leve eventyret”

keyboard_arrow_up