Friske Spirer

Friske Spirer

By Miriam Sasha Sommer

 • Release Date : 2012-05-25
 • Genre : Special Diet
 • FIle Size : 1.31 MB
Score: 4.5
4.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Friske Spirer 'Friske Spirer – en guide til spiring' er en A til Z for alle, der gerne vil have adgang til frisk, sund, billig, hjemmedyrket, økologisk grøn mad.
Guiden viser, hvordan du nemt selv dyrker 44 sorter af spiselige spirer. I små spirebeholdere, som kan stå på dit køkkenbord - uden brug af jord, lamper eller andet dyrt udstyr. 
Guiden er logisk opbygget efter de trin, som du bruger til at dyrke dine spirer. De dyrkede spirer kan spises af alle aldersgrupper. 
Nye og erfarne spiredyrkere finder al den grundlæggende viden og ny inspiration i denne bog. Bogen er gennemillustreret med farvebilleder og tipsbokse.

Reviews

 • God introduktion til at dyrke spirer

  4
  By Ulla Bechsgaard
  Jeg fik fat i bogen bogen "Friske Spirer" en sommerdag og satte mig i haven for at læse den. Bogen gav mig en masse erindringer om den gang, jeg for mange år siden dyrkede spirer, og jeg fik lyst til at gøre det igen. Bogen giver en god introduktion til at dyrke alle typer spirer, og den forklarer praktisk og godt, hvordan de forskellige typer spirer kan bruges i maden. Bogen er velskrevet og besvarede mine spørgsmål på en enkelt og grundig måde. Flotte billeder og overskueligt sat op med korte afsnit for hvert emne. Jeg anbefaler meget gerne bogen!
 • Ny spiredyrker

  5
  By Vibeke Lund
  Mange tak for en god bog - det var lige hvad jeg håbede på at finde. Og helt perfekt for en nybegynder som mig! Grundige og let tilgængelige beskrivelser. Kan varmt anbefales!
 • Katinka

  5
  By Grydeske123
  Det her er så skønt og nemt - Jeg har lige startet min egen lille spire'have' herhjemme. Alle instruktionerne er lige der i bogen, så nu er det muligt for mig at kunne spise sundt og økologisk på en af de nemmeste og billigste måder overhovedet. Tak :-)
 • Friske Spirer - en guide til spiring

  5
  By Spire-novicen
  Fra at være HELT uvidende omkring spirer må jeg erkende, at der er en ny verden der har åbnet sig for mig - og har nu lært hvordan det er muligt at dyrke spirer i mit eget køkken, endda uden besvær (og jeg kan normalt ikke engang holde liv i en kaktus). Bogen kommer hele vejen rundt omkring dét at dyrke spirer og får selv de mest besværlige ting omkring spiring til at fremstå fuldstændig indlysende - jeg må give Miriam Sommer, at hun ved hvad hun skriver om. Havde ALDRIG troet jeg ville blive sådan een der selv dyrkede spirer, men det gør jeg så nu - og så er det nemt og billigt, og mest af alt....sjovt :)
 • Friske Spirer

  5
  By MammaForever
  Denne bog er yderst udførlig !!! Mange tak !

keyboard_arrow_up