Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

By Jonas Jonasson

 • Release Date : 2012-03-29
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 1.28 MB
Score: 4.5
4.5
From 33 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt på det plejehjem, han tror skal blive hans sidste opholdssted på denne jord. Problemet er bare, at helbredet nægter at svigte, og en dag går det hverken værre eller bedre, end at han fylder trecifret. Pomp og pragt venter med borgmester, lokalavis og hele personalet, men Allan vil ikke være med. Han kravler ud ad vinduet.

DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AD VINDUET OG FORSVANDT handler om Allan Karlssons månedlange rejse gennem Sverige. En rejse, der kompliceres af, at han kommer på kant med både politiet og en bande på jagt efter den kuffert, han kom til at tage med fra bus- og jernbanestationen. Men bogen er også en rejse gennem 1900-tallet, den uendeligt sorgløse Allan Karlssons livsrejse.
 Det viser sig, at Allan ikke alene har været med til, men også er årsag til mange af 1900-tallets betydningsfulde begivenheder. Han har været indblandet i udviklingen af atombomben, været gode venner med formand Maos unge hustru, både planlagt og afværget et mordattentat på premier¬minister Winston Churchill og meget mere.

I hundred år har Allan Karlsson gjort verden usikker bare ved at være til. Og nu er han løs igen

Reviews

 • Rigtig sjov og hyggelig bog

  5
  By Jensbac
  Rigtig sjov og hyggelig bog
 • Virkelig god bog

  5
  By hindhede
  Sikke en god bog. Mage til evne til at flette en fantastisk livshistorie sammen med virkelige begivenheder på verdensplan! Er overrasket og nysgerrigheden vokser side for side. Den var lidt langsom i starten, og fortællestilen kan diskuteres, men ikke det endelige resultat! Læs den!
 • Den hundredeårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt

  4
  By En svensk verdenssaga/historie
  Det er en vildt underholdende og sjov bog, godt skrevet og oversat. Vi er inde i et univers der minder om en blanding af: Den gode soldat Svejk, Baron von Munchausen og den amerikanske film: Forrest Gump. God historie og eventyr. Handlingerne i bogen flettes sammen i et fint flow, og vi bliver præsenteret for nogle pragtfulde typer...

keyboard_arrow_up