Brobyggerne

Brobyggerne

By Jan Guillou

 • Release Date : 2012-03-29
 • Genre : Historical
 • FIle Size : 1.82 MB
Score: 4.5
4.5
From 35 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Brobyggerne Da havet tager deres far og farbror, må de tre drenge i Vestlandet uden for Bergen forsørge sig som rebslagerlærlinge inde i byen. Der kunne de være forsvundet i historien, men skæbnen vil det anderledes. Ved et tilfælde opdager man, at de tre fiskersønner er usædvanligt teknisk begavede, og logen Det Gode Formål griber ind.
Mange år senere dimitterer de som diplomingeniører fra universitetet i Dresden. Året er 1901, de teknologiske triumfers århundrede er netop begyndt. Tanken er nu, at de skal vende hjem og bidrage til det mest storstilede norske ingeniørprojekt nogensinde: jernbanen mellem Oslo og Bergen.
Men kærligheden kuldkaster planerne.

BROBYGGERNE er historien om tre brødres skæbne i et århundrede, som endnu er ungt, og hvor fremskridtstroen overskygger verdens uretfærdigheder. Med de nye teknologiske landvindinger vil alle krige være udryddet, tror man. Ingen aner, at man står over for det mest dramatiske og blodige århundrede nogensinde.

BROBYGGERNE er første bind i Jan Guillous nye romanserie om 1900-tallet.

Reviews

 • Brobyggerne af Jan Guillou

  5
  By Epoline
  Bogen er let læst, spændende og på samme tid rørende. Det er en fængslende beretning fra en tid med store muligheder og ikke mindst udfordringer. Jeg ville ønske, jeg kun lige var startet på bogen.
 • Brobyggerne

  5
  By Brobyggerne
  En helt igennem fantastisk bog, hvor historie og fiktion smelter godt sammen til trods for, at tiden kan virke besværlig at fange. Det er i dag utænkeligt og politisk ukorrekt, at have sympati for den tyske krigsmagt, men som læser er man henført til, at se på tiden før, under og efter "den store krig" med lidt andre øjne. Godt set af Jan Guillou. Får du først begyndt, er den næsten umulig at slippe igen...

keyboard_arrow_up