Glade børn med højt selvværd

Glade børn med højt selvværd

By Dan Svarre

  • Release Date : 2008-09-10
  • Genre : Family & Relationships
  • FIle Size : 0.95 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Glade børn med højt selvværd Glade børn med højt selvværd - en forældreguide er skrevet til alle de forældre, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan støtte deres barn til et højt selvværd.

Som forældre elsker vi at rose vores børn og fortælle dem, hvor dygtige de er. Vi gør det af kærlighed, af begejstring og i bedste mening. Men med en let omskrivning kan man sige, at ´rosen har torne´. Rosen kan i bedste fald støtte dit barn til en større selvtillid, men vidste du, at den ligefrem kan føre til skrammer på selvværdet?

I et let forståeligt sprog guider psykolog Dan Svarre dig til indsigt i selvværdets natur. Ved hjælp af eksempler fra hverdagen viser han, hvordan du med enkle midler kan erstatte rosen og bedømmelserne med dit nærvær og din accept af dit barns livtag med sig selv og verden.

Glæden, oplevelsen af at have værdi, at slå til, at være rigtig, som man er, og være en ligeværdig del af fællesskabet, er målet. Midlet er forældre, som har mod til at finde sig selv og at være sig selv i samvær med barnet. Resultatet er selvværd: Glade børn med højt selvværd!

Reviews

  • God og let forståelig

    5
    By Capio
    Endelig en bog om børn og forældre, der er let at forstå! Fik den anbefalet af en god ven, som selv havde haft nogle tvivlsspørgsmål omkring forståelsen af hendes børns reaktionsmønstre. Bogen hjalp mig til at forstå både mine børn og min egen opvækst langt bedre. Bogen er fuld af gode eksempler som er nemme at genkende og tage ved lære af...

keyboard_arrow_up