Shadow Army

Shadow Army

By Thomas Rathsack

  • Release Date : 2013-04-05
  • Genre : Fiction & Literature
  • FIle Size : 1.60 MB
Score: 4.5
4.5
From 15 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Shadow Army En terroraktion mod den danske ambassade i Islamabad dræber 11 mennesker - heriblandt ambassadøren og en amerikansk oberst. Angrebet er planlagt og udført af Al Qaida´s eliteenhed, Shadow Army, med topterroristen Mohammed Jamal Azzam i spidsen.

Tre patruljer fra jægerkorpset indsættes i den hemmelige, amerikanske ledede Task Force Black, som har til formål at eliminere højtstående Al Qaida-medlemmer. De danske elitesoldater forbereder en operation i de uvejsomme bjerge mellem Afghanistan og Pakistan for at få ramt på Mohammed Jamal Azzam, men Al Qaida viser sig stærkere end antaget, og det kommer til en voldsom ildkamp, hvorunder flere jægersoldater bliver dræbt.

Den 34-årige jægersoldat Michael Plessner, såres hårdt og slipper kun væk med nød og næppe. Et par døgn senere bliver han i bevidstløs tilstand fundet af en 14-årig afghansk dreng, Jahwed, som bringer ham til sin landsby. Her bliver Plessner omfattet af den lokale stammekultur, som indebærer, at landsbyboerne beskytter ham med deres eget liv som indsats.

Men det rygtes, at Plessner holder sig skjult i landsbyen og Al Qaida-cellen vender tilbage i et forsøg på at tilfangetage og halshugge ham. En ny blodig konfrontation venter. Efterfulgt af en hæsblæsende flugt over de øde bjerge.

"Shadow Army" er Thomas Rathsacks romandebut, og han skriver sig direkte ind i en international tradition for thrillere, som handler om elitesoldater på skarpe operationer.

Bogen er første bind i en serie med jægersoldaten Michael Plessner som hovedperson. Anden bind er "Sort daggry" og tredje “Dødemandsbugten”.

Reviews

  • Super læsselyst

    5
    By Alt i 1
    Det er den bedste fiktions bog jeg har læst til dato. Man glemmer helt det er en opdigtet historie jo længere man kommer ind i bogen. Kan varmt anbefales.

keyboard_arrow_up