Sund mad - let at lave

Sund mad - let at lave

By Kirsten Høgh Fogt

  • Release Date : 2009-10-01
  • Genre : Food & Drink
  • FIle Size : 23.23 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sund mad - let at lave Velkommen i det sunde køkken.

Lær, hvordan man let og enkelt kan omsætte Ernæringsrådets otte officielle kostråd til en sund og velsmagende hverdag for alle i familien.

Sund mad let at lave er endnu en grundkogebog fra forfatterne bag klassikeren God mad let at lave. Hverdagens sunde mad skal være let at lave, se indbydende ud og smage godt, ellers er det ikke sikkert, at den bliver spist. Ved hjælp af en lang række gode, solide opskrifter, en nødvendig basisviden om de forskellige råvarer og almindelig sund fornuft, er man godt hjulpet på vej til en sundere og mere velsmagende hverdag. Alt det får man i denne kogebog.

Udover de mere end 100 gennemprøvede opskrifter indeholder bogen alt, hvad man behøver at vide om madlavning, ernæring og hygiejne for at kunne skabe sit eget sunde hverdagskøkken.

Sund mad let at lave er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening. Bogen er egnet til undervisningsbrug, men er også en gevinst i det private køkken.

Reviews

  • Sjusk

    1
    By Skuffet kok
    Opskrifterne fejler ingenting, men det er tydeligvis ikke en bog, der er oprettet til mediet. Sidehenvisninger passer ikke, kapitler i indholdsfortegnelse har ikke navne og der er mange tomme sider. Samlet set fungerer navigation derfor dårligt, og det er vanskeligt at benytte bogen til inspiration. Lidt mere seriøsitet ønskes hvis man vil lave bøger til iPhone/iPad.

keyboard_arrow_up