Hooligan

Hooligan

By Tom Carstensen & Jonas Nyrup

  • Release Date : 2011-04-01
  • Genre : Social Science
  • FIle Size : 0.84 MB
Score: 4
4
From 45 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hooligan "Jeg blødte over det hele, havde brækket anklen og fået et slag på rygsøjlen. Lægerne sagde, at næsen bliver ved med at løbe resten af mit liv. Er det det værd? Gu' fanden er det f*****g det værd ..."

Tag med på en rejse ind i et lukket univers, hvor fodbold er mere end en hobby, og ære betyder alt.

For første gang fortæller topfolk fra Danmarks tre største hooliganfraktioner om livet i fodboldens underverden. Det er en fortælling om blod, broderskabsbånd og den eksplosive kærlighed til en fodboldklub, der driver unge mænd til at opsøge livsfarlige slagsmål.

Hooligan er historien om fodboldvoldens udvikling i Danmark og dens internationale forbindelser. Fra fødslen i de danske storbyer til fremkomsten af moderne casuals, der klæder sig i mærketøj og aftaler deres slåskampe på forhånd. I begyndelsen var våben bandlyst. I dag er der kun to regler, som altid bliver overholdt. Man stikker ikke af - og man sladrer aldrig!

Reviews

  • Makværk

    1
    By 123mads1234
    Dårligt skrevet bog der højest byder på lidt overfladiske detaljer. Helt slemt bliver det når forfatteren(forfatterne?) prøver at beskrive følelser, det bliver en gang bodegaævl. Øv at jeg betalte for den.

keyboard_arrow_up