Turen går til Mallorca, Menorca & Ibiza

Turen går til Mallorca, Menorca & Ibiza

By Jytte Flamsholt Christensen

  • Release Date : 2017-05-03
  • Genre : Europe
  • FIle Size : 40.79 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Turen går til Mallorca, Menorca & Ibiza Bogen dækker Palma, Palmabugten og Ponent, Tramuntana, Alcúdia- og Pollença-bugterne, Mallorcas østkyst, Mallorcas midte samt Ibiza og Menorca. Vi giver indblik i livet på Mallorca og de nærliggende øer og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, arkitektur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort. 

Turen Går Til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdenshyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser. 

Jytte Flamsholt Christensen (f. 1951) er journalist med speciale i rejsejournalistik og i sin fritid bl.a. turleder på vandreture på Mallorca. Hun er tillige forfatter af Turen går til Hamburg og Nordtysklandog Turen går til Centrale Tyskland.

keyboard_arrow_up