Papmaché-reglen

Papmaché-reglen

By Hella Joof

 • Release Date : 2016-10-10
 • Genre : Social Science
 • FIle Size : 0.74 MB
Score: 4.5
4.5
From 34 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Papmaché-reglen Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.

Kærligst

Hella

Reviews

 • Papmachéreglen

  5
  By Henriette 1977 SN
  Hella Joof jeg elsker dig! Du sætter i denne bog ord på hvordan jeg prøver på at leve mit liv. Jeg er så glad for at jeg købte den, for den komme jeg til at læse i mange gange fremover. Den gav både klukgrin og tårer. Føler næsten at jeg kender dig. Kan kun anbefale at læse den!!
 • Papmaché-reglen

  4
  By Pia Sturm
  Alvorlige og for os alle kendte problematikker bliver taget under kærlig behandling af Hella på en "se det lidt fra oven" vinkel. Det hele er godt krydret med en "Hellask" humor, der får én til at trække vejret en smule lettere og med en taknemlighed, der i dag godt kan være en mangelvare. En lærerig lektion i at sige : "Let it go. Let it go" Tak for god underholdning, men ikke mindst værdifulde refleksioner med glimmer på.

keyboard_arrow_up