Rigtige mænd - herrego' mad

Rigtige mænd - herrego' mad

By Marianne Albeck

  • Release Date : 2015-11-06
  • Genre : Food & Drink
  • FIle Size : 164.29 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Rigtige mænd - herrego' mad Herrego' mad fra de fem populære håndværkere fra Rigtige Mænd. Sammen med Den Skaldede Kok har Lindy, Palle, “Hammer”, Jonas og Søren “Smed” skabt en kogebog til rigtige mænd. 

Her er livretter, klassikere, morgenmad, juice og desserter på menuen. Opskrifterne indeholder selvfølgelig smuglergrøntsager og er velsmagende og nemme at tilberede. 

De fem håndværkere charmerede sig ind på hele Danmark, da de i januar 2015 tog imod udfordringen om at kvitte både smøger, basser og bajere - og erstatte det med sund mad og drikke. Mere end 1 mio. seere fulgte med i kampen på DR.

Hvis nogen siger, de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke - og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet - Søren

Når man er uerfaren og kigger på en opskrift, så bakker man ud, fordi man tror, det tager halvanden time. Men mange af retterne i kogebogen tager næsten ingen tid, så det er bare om at komme i gang! - Hammer

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

keyboard_arrow_up