Blå Stjerne

Blå Stjerne

By Jan Guillou

  • Release Date : 2015-10-09
  • Genre : Historical
  • FIle Size : 1.22 MB
Score: 4
4
From 18 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Blå Stjerne En ny generation af familien Lauritzen er i centrum. Lauritz’ yngste datter, Rosa, er ansat i forsvarets efterretningstjeneste. Hun tilhører dermed den lille kreds i samfundet, som ved allermest om krigen. Hendes søster, Johanne, arbejdede allerede fra begyndelsen af krigen som kurér for den norske modstands¬bevægelse. Nu befinder hun sig i Stockholms illegale verden af spionage, svigt og forræderi, rekrutteret af den engelske spion- og sabotageorganisation SOE.
 Efter en række spektakulære operationer får hun ansvaret for den største og vigtigste: at redde Norges jøder på flugt fra holocaust.
Englændernes kodenavn for Johanne er Blå Stjerne.
BLÅ STJERNE er femte bind i Det Store Århundrede, Jan Guillous romanserie om 1900-tallet. Tiden er den samme som i IKKE AT VILLE SE, men vi møder en helt anden og sjældent skildret side af Anden Verdenskrig.
Jan Guillous romanserie om 1900-tallet skildrer familien Lauritzen i flere generationer. Blå Stjerne er femte bind i serien og foregår ligesom fjerde bind under Anden Verdenskrig, men denne gang er perspektivet modstandsbevægelsens. 

keyboard_arrow_up