Ryk Verden!

Ryk Verden!

By Anne Skare Nielsen

 • Release Date : 2015-08-05
 • Genre : Education
 • FIle Size : 93.81 MB
Score: 5
5
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ryk Verden! Opgrader din undervisning og lær dine elever at navigere i det nye medieunivers. 

Ryk verden! er en udførlig og innovativ håndbog i, hvordan du klæder dine elever på til at navigere med nye medier, formidle konstruktivt og forstå de journalistiske principper. Det er sjovt, det er aktiverende, det er udfordrende – og det lever op til alle faglige kriterier. 
Bogen er målrettet dig, der skal undervise og er sprængfyldt med spændende opgaver, letforståelige modeller og tekster der engagerer dine elever og opfordrer til debat. 

Ryk verden! fungerer som en buffet, hvor du selv bygger dit undervisningsmateriale, så det passer præcist til dine behov. I ipadudgaven kan du tage noter og markere, det du skal bruge. Og så får du “hotline” med i prisen, så du kan få svar fra andre lærere, hvis du render ind i problemer, eller skal forberede dig 10 minutter i lukketid og har brug for et godt råd. 

Eleverne lærer at:

AGERE FREMTIDENS JOURNALISTER 
Eleverne får indblik i journalistikkens fortid, nutid og fremtid og lærer at bruge principper og virkemidler fra den kritiske, sensationelle og konstruktive journalistik. 

NAVIGERE I NYE MEDIER 
Eleverne kommer med “behind the screen” og får et nyt og beriget perspektiv på journalistikken, mediernes påvirkning og deres egen medskabende rolle. 

UDGIVE EGNE NYHEDER 
Eleverne lærer både at producere og udgive egne konstruktive nyheder. Med mulighed for at få historierne ud “i den virkelige verden”. 

Ryk verden! henvender sig til gymnasiet, men er også velegnet til de store klasser i folkeskolen, højskoler, voksne kursister eller andre, der er optaget af mediernes magt, nyhedernes form, menneskeligt samspil, og måden vi kommunikerer med hinanden på - og ikke mindst hvordan vi får det mest optimale ud af fremtidens mange muligheder.  

Reviews

 • Et helt nyt perspektiv på mediebilledet!

  5
  By Trine Ravnkilde
  Noget af det bedste jeg har læst længe! Et helt nyt, knivskarpt og sindssygt veltænkt blik på mediebilledet i dag og i fremtiden. Motiverende læsning der er propfyldt med aha-moments og fornemmelsen af at have knækket “The Matrix” og kommet igennem medietågen ud på den anden side. Indeholder opgaver der er så fede at man slet ikke opdager man sidder lidt skævt på stolen og har skulle tisse i halvanden time. Jeg har sjældent set er så diffust emne gjort så spændende og forståeligt, endda fyldt med humor og gode grin. Gør dig selv og dine unger en tjeneste at følge dette forløb!
 • Ryk verden rykker

  5
  By LLnavigator
  Dejligt med en guide til at arbejde konstruktivt med nyheder og medier
 • Trendforsker

  5
  By Fru Kongsholm
  Lærerig, let og lækker! Et pletskud fra vidende og erfarne forfattere, der har sat sig for at forbedre journalistik nu og i fremtiden. Bogen er lige til at gå til, er meget konkret og inspirerende, indeholder gode værktøjer og så følger der en hel ny verden med online på www.rykverden.dk. Fokus er på børn og unge, men mon ikke vi andre kan lære noget også?

keyboard_arrow_up