Den fedeste juicekur

Den fedeste juicekur

By Martin Bonde Mogensen

  • Release Date : 2015-04-20
  • Genre : Food & Drink
  • FIle Size : 19.92 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Den fedeste juicekur Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er <i>Den fedeste juicekur</i> til dig!

Med <i>Den fedeste juicekur</i> kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.

I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig - og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter i hverdagen.

Når du bruger <i>Den fedeste juicekur</i>, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.

Juicekure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner - så er det tid til at komme i gang?

Reviews

  • God bog...

    4
    By ChristinaValby
    Men der er desværre en fejl i planen for 30 dags kuren, så der er rod i dagene, og der mangler også nogle dage... Lidt ærgerligt da fejlen tilsyneladende ikke er i min mors fysiske bog - så fortryder man lidt at den blev købt i iBooks...

keyboard_arrow_up