Pas på mig

Pas på mig

By Maya Banks

 • Release Date : 2015-08-14
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 0.58 MB
Score: 4.5
4.5
From 8 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Pas på mig Der er intet så farligt som at blive forelsket …

Da den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende igen. Ude af sig selv opsøger han en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje.

Ramie St. Claire er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hendes enestående evne har en pris: Hver gang hun bruger den, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den desperate og uimodståeligt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, er det derfor nær ved at tilintetgøre hende. Selvom hans erotiske kraft drager hende til sig som en magnet, er hun nødt til at holde sig så langt fra ham som overhovedet muligt for at redde sig selv.

Caleb er tynget af skyld over den smerte, han har forårsaget Ramie, og han er fast besluttet på at råde bod på den skade, han har forvoldt. Men bedst som han tror, at Ramie er forsvundet for altid, dukker hun op igen. Hun er i knibe, og hun har brug for hans hjælp. Og denne gang er Caleb villig til at risikere alt for at beskytte hende – også sit hjerte.

”Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger” – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter

MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Maya Banks har skrevet over 5

Reviews

 • Romantik og fare

  3
  By pipsen72
  Aldrig før har Caleb Devereaux følt sit beskytterinstinkt reagere på denne måde, og Ramie St. Claire har brug for en mands stærke arme omkring sig - mere end nogensinde før. Caleb’s lidenskabelige beskyttertrang bryder ud i lys lue, da han møder smukke Ramie. Født med overnaturlige evner, er hun den eneste som kan hjælpe Caleb i jagten på en yderst farlig seriemorder. Og tiden er ved at løbe ud – uden Ramie’s synske evner vil hans søster Tori dø. Men alting har sin pris. Ved brugen af sine evner knytter Ramie et usynligt bånd til morderen og udsætter dermed sig selv og Caleb’s familie for stor fare. Fare og romantik er uløseligt forbundet i denne roman. Man kan ligefrem høre elektriciteten knitre mellem dejlige Caleb og Ramie. Uforpligtende læsning med et twist - en perfekt bog til natbordet.
 • Spændene og lækker bog

  4
  By MissCharlie82
  Jeg har læst alle de danske oversættelser af Maya Banks, og den her er noget helt andet, end det der ellers er oversat, her bevæger man sig ind i det overnaturlige, og det er bestemt spændene. Her møder man Caleb Devereaux, hvis lillesøster er blevet kidnappet, og for at finde sin søster Tori, er Caleb nød til at opsøge Ramie St. Claire, som er telepat. Ramie finder Tori, men ikke uden store omkostniger for Ramie, da Ramie føler alt hvad ofrene føler. Et år efter at Ramie har hjulpet Caleb, tager Ramie kontakt til Caleb, da Ramie nu bliver forfulgt af en gal morder og Ramie har behov for hans hjælp og beskyttelse. Maya Banks er kendt for sin lækre bøger fyldt med erotik og kærlighed, i denne bog er erotikken ikke så fremtreden som den er i Breathless triologien, det gør den bestemt ikke dårligere, tværtimod har Maya Banks fomået at skrive en super god spændningsbog krydret med kærlighed og erotik. Jeg glæder mig helt bestemt til den næste i serien kommer.
 • Kærlighed fra 1. kapitel

  5
  By Annette H J
  Kærlighed fra første kapitel, er blevet vild med Maya Banks. Det var første møde med en, (for mig) ny forfatter, og det bliver bestemt ikke den sidste bog, jeg skal læse af den forfatter. Der er hvad jeg elsker ved en god roman, spænding eller et vis Kærlighed fra første kapitel, er blevet vild med Maya Banks.Det var første møde med en, (for mig) ny forfatter, og det bliver bestemt ikke den sidste bog, jeg skal læse af den forfatter. Der er hvad jeg elsker ved en god roman, spænding eller et vis drive fra første kapitel. Maya Banks er kendt for sine erotiske romaner, så jeg havde lidt frygtet en ny Fifty Shades of Grey. Men det var det langt fra. Der masser af spænding krydret med lidt erotik og romantik, men erotikken var overhovedet ikke dominerende i handlingen. Jeg blev fanget af handlingen fra første kapitel, og havde nok læst bogen til ende med det samme, hvis det ikke lige var fordi jeg var på ferie med familien. Jeg skal helt klart læse mere fra denne fantastiske forfatter. Caleb prøver at redde sin lillesøster som er taget til fange af en modbydelig person. Han ser som eneste mulighed, at kontakte en ung, smuk kvinde som har en vis evne til at telepatere med ofre som gerningsmanden, har overfaldet og kidnappet. Den unge kvinde oplever på egen krop, hvad ofrene bliver udsat for, til stor fare for hende selv. Hun er jaget af gerningsmanden, og på et tidspunkt, har hun ingen anden mulighed end at kontakte Caleb, og bede ham om hjælp. Caleb forelsker sig i kvinden, og de bliver udsat for mangt og meget. Men vil hun elske Caleb og har de en fremtid sammen?? Utrolig spændende roman, med en uventet slutning, som også får en overraskende drejning. Alt i alt en super roman, som jeg varmt kan anbefale til alle. Måske mest til kvinder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.
 • Dejlig spændende.

  4
  By Hope allways
  Denne bog er helt klart Maya Banks' bedste bog til dato siden Gnist, Glød og Ild-trilogien, der er ikke så meget erotik som i Breathless-trilogien, men så meget mere af alt andet. Noget af det bedste i Pas På Mig er, at Maya Banks bevæger sig over i den overnaturlige verden, så vi møder Ramie, som er telepat, hun bliver tvunget til at hjælpe Caleb, hvis søster er blevet kidnappet, og så starter den hæsblæsende jagt, med et godt strejf af erotik. Maya Banks lægger som altid op til sin næste bog i serien, og denne gang bliver vi heller ikke snydt, for Calebs søster er synsk. Jeg vil anbefale alle med hang til skønne alvorlige mænd, erotik og masser af spænding at læse denne bog. Glæder mig til den næste i serien.

keyboard_arrow_up